Вината на „Винзавод“ АД Асеновград се превърнаха в истински хит по време на Международната специализирана изложба САЛОН НА ВИНОТО, организирана за дванадесети пореден път

Тя се проведе в Интер Експо Център София от 6 до 9 ноември. В жестока конкуренция с елитни вина от най-висок клас от цялата страна „Винзавод“ АД Асеновград грабна единствените два златни медала, раздадени по време на изложението.

      

Най-висока оценка получиха вино Version Plaisir Divin Каберне фран 2012 и Version Plaisir Divin Мавруд реколта 2012. Двете вина с уникален вкус и аромат бяха наградени със златен медал и диплома.

      

Двете вина са от новата серия на завода VERSION. Те се превръщат в еталон за качество, а магията на уникалния им вкус вече е оценена от любителите на червения еликсир. И двете вина имат отличия още като млади вина на "Дефилето на младото вино" 2012. На  "Винария" 2013 Version Plaisir divin Cabernet franc спечели най-престижното отличие Златен Ритон, а Version Plaisir divin Мавруд – златен медал.

      

Вино Version Plaisir Divin Каберне фран 2012 доказа още веднъж елитните си качества, след като получи първа награда в конкурса "Активен потребител" в категорията червени вина по време на САЛОНА НА ВИНОТО.

Международната специализирана изложба събра авторитетни винопроизводители, дистрибутори и търговци от цялата страна, а комплектът от награди за „Винзавод“ АД Асеновград е поредното доказателство за уникалността на произвежданите вина, оценени от професионалисти и ценители.